Followers

Friday, 18 November 2011

wanita :))

perempuan period pun sakit , nak beranak pun sakit . nape lelaki tk rasa sakit mcm nak beranak ek ? haaaa ! mesti sbb dieorang tk tahan . power betul jadi perempuan nieyh ! lihat dunia , perempuan nieyh jngn dianggap lemah . mereka hanya kelihatan lemah di luar , tetapi dalamnya amat kuat dan teguh , wanita senang menerima dosa dan pahala . allah menciptakan wanita dan lelaki dgn perbezaan fizikal . kerana allah telah meletakkan tanggungjawab masing-2 dlm kerja yg berbeza . lelaki merupakan seorang ketua keluarga dan wajib mempertahankn ahli keluarga , manakala perempuan diberikan tugas mendidik anak , maka wanita diperlengkapkan dngn kasih sayang , berjiwa halus dan teliti dngn setiap pekerjaan . wanita yg tdk tidur semalaman demi menjaga anaknya yg sakit maka  allah memberi ganjaran pahala seolah-olah memerdekakan tujuh puluh org hamba yg ikhlas untuk membela islam . tidakkah wanita itu hebat ? aku tk pernah menyesal menjadi seorang perempuan . hati yg sering disakiti itulah yg sangat berharga :))

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

Thursday, 17 November 2011

cantik ke hodoh ke , yg penting saye ade yg sayang :)

:) good afternoon 
:) walaupun jauh , saye tetap setia dengan awak .
:) walaupun jauh , hati  saye tetap ad awak .
:) walaupun jauh , saye akan tetap tunggu awak .
:) walaupun jauh , saye tak pernah berhenti cinta akan awak .
:) walaupun jauh , saye sentiase rindu akan awak .
:) walaupun jauh , awak sentiase ada untuk saye .


Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

akan keseorangan :'(

hye :) all , minggu nieyh aku akan keseorangan lh pulak kesian kud :( . tapi nak buat cm mane ag ken terpakse lh tidor sorang-2 makan pun sorang-2 gak , besok kakak aku dah balik hostel die , then adeq lk pgy kem . adoyy dah lh aku takut tido sorang-2 tapi nak buat cm mane ag ken takan nak tido gn mak bapak aku lk segan aku , HAHA :) abeh nanti aku nak buat ape ? lagi satu masalah menghadap budak-2 nieyh lk , memang tak lh kan memang naek hantu aku dnga budak nges  , HEHE >_< mesti aku tido awal gile lh nanti takut HANTU , if tiba waktu demam mula lh mengigau then kejutkan adeq anta kt bilik ibu gn ayah nak tido sama-2 . HAHA  korang ad ? takan :))
Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

masa silam

hye :) , hari nieyh nk ckp pasal masa silam lh , boleh kan if tk boleh ade aku kesah ke ? blog aku pnye suke hati lh kan nak taip ape , HAHA ^-^ . dulu aku nieyh jahat lh jugak dekat sch lame . tapi aku tk ade lh jahat sampai nk bunuh orng ,dulu mase sch lame banyak lh jugak aku buat perangai suke bergadoh then melawan ckp cikgu . normal lh touh korang pun pernah gak kan ? paling aku takan lupe mase aku baling marker pen dekat cikgu sampai die ngis lh , padan gn muke die geram sangat suke cari kesalahan aku , touh mkn die , HEHE . tk terlintas pun nk baling marker pen dekat cikgu sorry ea then rindu budak 3C4 yg masuk air bnyk jugak kenangan di sana . kalau nk cerite sampai pagi besok tk abes , sampai sini dulu masa silam aku yg dapat dikongsikan :))




Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

kisah aku

Hye :) korang , name aku Nabila Najiha Binti Mazeli 16 tahun , aku tinggal dngn mak bapak aku lh sape ag kan , HAHA >_< tahun nieyh aku pindah dekat sch baru yang aku tak suke sbb tk ade mmbe dowh , tapi nak buat cm mane ag mak bapak aku suruh pindah terpaksa lh tinggalkn semua mmbe aku , rindu gile dgn telatah dorang ,   korang tk rindu aku ? mesti tk kan , hmmm :"( .
Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!