Followers

Thursday, 29 December 2011

Thursday, 22 December 2011

holiday time

selamat malam korang :) , sekang aku depan tv tngok cerita biar mimpi sampai ke bintang . korang tngok tak ? hero randy hensem bangat dong , haha . aku nak cerita besok aku nak bercuti dekat PD . tapi tak tahu ape name hotel touh , hehe ('',) . tak sabar pulak nak mandi kolam dah lame tak  berenang ,  mesti tak tahu nak buat ramai sedare mare ade sekali join kami sekeluarga  :( . pagi nanti mesti kena bangun awal kena basuh baju dulu sblm pergi malas pulak  , selalu bangun lambat biase lah cuti sekolah kan . korang pun cm touh gak kan ? nanti aku update lagi ea lepas holiday  . selamat malam korang semua  :D

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

Wednesday, 21 December 2011

liyana jasmay tak jadi

assalamualaikum :) , korang mesti tertanya-2 kenape aku update status mcm touh kali nieyh ken ? hehe . semalam lepas makan dekat village view pergi lah downtown cheras ., sedap-2 shopping ternampak pulak sorang minah dgn bf die singgah tengok jam . kebetulan pulak aku dgn family ade situ ape lagi tengok atas bawah lah kan , haha . fesyen die tak tahu nak ckp lah nak tiru sape ? rase--2 nak tiru liyana jasmay kud tapi tak siap  . kalau korang lah tengok mesti tak terkate ape kan , huhu :) ramai jugak malam touh pening pale dgn mcm-2 pilihan baju , akhirnya aku dapat gak beli baju kemeja warna ungu kakak aku yg pilih kan  sbb tak tahu nak ambil warna ape . akhirnya tido pukul 1 pagi  bersama kakak tersayang :)

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

Monday, 19 December 2011

jatuh :'(

selamat petang korang , dah lame gak aku tak update blog , aku rase malas pulak nak story , kihkih ('',) . korang mesti tertanya-2 pasal entry aku kali ini , jatuh cinta ? takan lah pulak kan . malas lah story pasal cinta cintun pening pale , haha :) . sebenarnya aku jatuh bilik air mase nak mandi sakit kud . macam nak nangis pun ade time touh dowh , mcm nangka busuk jatuh . aku story dekat adeq aku die boleh pulak gelak , kuang asam budak keding , kuakuah :) cukup lah story aku kali nieyh , tunggu aku update lagi ea . muaahhhhhhh :p




Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!