Followers

Monday, 23 January 2012

memori kita .






Kau ingat tak mase kita bertemu .
kau ingat tak waktu malam .
mase kita berdua .


Aku mencintai kamu .
aku merindui kau .
suara kau ku kenang .
ketawa kau ku ingat .
kata2 kau masih dalam memori .
kau ingat tak suatu ketika dahulu .


kau suruh aku setia , jujur dan
ikhlas mencintaimu .
kemanakah perginya janji itu .
maafkan aku kerana menyakitimu .
walau berjuta lelaki 
datang mendampingi aku .
aku hanya ingin kau di hatiku .


aku yakin kau masih .
menyayangi aku , aku yakin 
kau mencintaiku .
aku akan di sini menunggumu .

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

Sunday, 22 January 2012

cuti sekolah

Assalamualaikum , Happy New Year ! mane angpau untuk aku ? hehe :p seminggu aku cuti sekolah . baru balik bercuti di Pulau Pangkor . selama bercuti di sana aku tido dgn family , mandi pun dengan kakak n adeq , haha :D kelakar pulak bile ingat balik . dekat situ aku bangun awal pulak , maybe tak selesa . nasib baek bawa bantal busuk  boleh lahh tido . 


Pagi touh pulak aku sarapan nasi lemak dengan family . lepas touh kami naik ferri dalam touh bising gile , depan aku ade budak perempuan , sebok betul pandang aku dengan kakak aku tahu lahh comel , haha :) rambut budak perempuan touh dah lahh kerinting . sempat pulak aku tarik rambut die , hehe  -,- padan muke .

Lastly , aku harap cuti sekolah nieyh korang jangan nakal , ingat buat kerja sekolah taw . aku pun banyak jugak kerja cikgu bagi . terima kasih baca entri aku kali nieyh :)

 

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

Monday, 16 January 2012

form 5

selamat petang :) dah lame jugak tak update blogg , sebenarnya aku malas , haha . tahun nieyh aku dah masuk form 5 lahh pulak , rase sekejup pulak masa berlalu . korang dah form berape ? dah kahwin atau pelajar lagi , hehe -,- . masuk hari pertama sch aku rase tertekan

sebab pertama ade musuh ketat aku masih ade dekat situ lagi second aku kena belajar bersungguh-sungguh sebab tahun nieyh spm . masuk hari nieyh 2 minggu lebih aku jadi senior sekolah dabb , jujur aku cakap aku tak boleh focus kalau kelas bising . budak lelaki kelas aku selalu menyanyi tak reti berhenti tak tahu ape masalah dorang .

sekarang aku dah ade ramai kawan iaitu eyka , eyna , ain , farah , syabilla , khai dan nisa . hari kami buat kerja gila sekejup , waktu rehat dah habis kami still makan lagi dekat kantin sebab nak usha 4 orang mamat hensem dekat sch touh . korang rase murid ? bukan murid tapi pekerja kantin lahh . okey dah habis , aku nak tidur nieyh baru balik sch lain kali aku cerita lagi , tata (',')

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!