Followers

Thursday, 17 November 2011

akan keseorangan :'(

hye :) all , minggu nieyh aku akan keseorangan lh pulak kesian kud :( . tapi nak buat cm mane ag ken terpakse lh tidor sorang-2 makan pun sorang-2 gak , besok kakak aku dah balik hostel die , then adeq lk pgy kem . adoyy dah lh aku takut tido sorang-2 tapi nak buat cm mane ag ken takan nak tido gn mak bapak aku lk segan aku , HAHA :) abeh nanti aku nak buat ape ? lagi satu masalah menghadap budak-2 nieyh lk , memang tak lh kan memang naek hantu aku dnga budak nges  , HEHE >_< mesti aku tido awal gile lh nanti takut HANTU , if tiba waktu demam mula lh mengigau then kejutkan adeq anta kt bilik ibu gn ayah nak tido sama-2 . HAHA  korang ad ? takan :))
Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

No comments:

Post a Comment