Followers

Sunday, 22 January 2012

cuti sekolah

Assalamualaikum , Happy New Year ! mane angpau untuk aku ? hehe :p seminggu aku cuti sekolah . baru balik bercuti di Pulau Pangkor . selama bercuti di sana aku tido dgn family , mandi pun dengan kakak n adeq , haha :D kelakar pulak bile ingat balik . dekat situ aku bangun awal pulak , maybe tak selesa . nasib baek bawa bantal busuk  boleh lahh tido . 


Pagi touh pulak aku sarapan nasi lemak dengan family . lepas touh kami naik ferri dalam touh bising gile , depan aku ade budak perempuan , sebok betul pandang aku dengan kakak aku tahu lahh comel , haha :) rambut budak perempuan touh dah lahh kerinting . sempat pulak aku tarik rambut die , hehe  -,- padan muke .

Lastly , aku harap cuti sekolah nieyh korang jangan nakal , ingat buat kerja sekolah taw . aku pun banyak jugak kerja cikgu bagi . terima kasih baca entri aku kali nieyh :)

 

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

No comments:

Post a Comment