Followers

Thursday, 22 December 2011

holiday time

selamat malam korang :) , sekang aku depan tv tngok cerita biar mimpi sampai ke bintang . korang tngok tak ? hero randy hensem bangat dong , haha . aku nak cerita besok aku nak bercuti dekat PD . tapi tak tahu ape name hotel touh , hehe ('',) . tak sabar pulak nak mandi kolam dah lame tak  berenang ,  mesti tak tahu nak buat ramai sedare mare ade sekali join kami sekeluarga  :( . pagi nanti mesti kena bangun awal kena basuh baju dulu sblm pergi malas pulak  , selalu bangun lambat biase lah cuti sekolah kan . korang pun cm touh gak kan ? nanti aku update lagi ea lepas holiday  . selamat malam korang semua  :D

Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

No comments:

Post a Comment