Followers

Monday, 19 December 2011

jatuh :'(

selamat petang korang , dah lame gak aku tak update blog , aku rase malas pulak nak story , kihkih ('',) . korang mesti tertanya-2 pasal entry aku kali ini , jatuh cinta ? takan lah pulak kan . malas lah story pasal cinta cintun pening pale , haha :) . sebenarnya aku jatuh bilik air mase nak mandi sakit kud . macam nak nangis pun ade time touh dowh , mcm nangka busuk jatuh . aku story dekat adeq aku die boleh pulak gelak , kuang asam budak keding , kuakuah :) cukup lah story aku kali nieyh , tunggu aku update lagi ea . muaahhhhhhh :p




Suke LIKE , tak SUKA kesah pulak aku !!

No comments:

Post a Comment